Den enda guiden för jämförande analys av generiska läkemedel över proprietär …

InnehållsförteckningFå mina 21 största generiska läkemedelsföretag – Yahoo Finance to WorkNågra kända faktiska uttalanden om generiska läkemedel – GlobalHealth

, m, wellness start i Indien. Mera Medicare är ett online-system som gör det möjligt för patienter att köpa läkemedel online och även kostnadseffektivt.

Varför är generik billigare än varumärkesläkemedel? Generiska tillverkare stöter inte på samma kostnader som producenter av varumärkesmediciner. Det beror på att varumärkesstillverkaren vanligtvis skapade medicinen, en process som kan kosta hundratals miljoner dollar. Detta är resonemanget bakom läkemedelslicenser: de ger läkemedelsföretag en varaktighet på år då bara de kan tjäna pengar på en artikel där de faktiskt har gjort en stor investering.

För en gemensam producent krävs inga sådana finansiella investeringar för att inte utvecklas och inte i marknadsföring. Medicinens formel erkänns, de kliniska studierna är fullständiga; Den gemensamma tillverkarens enda krav är att visa till tillsynsmyndigheterna att dess version är lika utmärkt och effektiv hos människor som originalet. Det är en enorm ekonomisk fördel för denna verksamhet, varför deras läkemedel kan vara mer överkomliga.

Du ser vanligtvis inte annonser för generiska. Det är kanske denna frånvaro av direkt exponering och även glans som gör generiker ”mycket mindre trendig” till Fortsätta patienter, hävdar att William krymper, en assistentlärare för medicin vid Harvard Medical College.

Som att ha en forskningsbaserad arm att upptäcka, registrera sig och också sälja exklusiva läkemedel, har massor av stora drogföretag idag en arm att producera och också marknadsföra generiska mediciner. De egna armarna minskar till stor del (e. g., GSK har förmodligen bara 25% av sina intäkter från proprietär läkemedelsförsäljning), men de spenderar fortfarande 1418% av sina intäkter på R&D, vilket tydligt gör Pharma till en av de mest forskningsintensiva sektorerna.

Pharma försöker minimera effekterna av närmande licensutgång. Allt försöks att utöka termen såväl som värdet av exklusivt ställning. Initiativ inkluderar att göra medicinen enklare att tillhandahålla, från, staten, två gånger dagligen till en när en dag, genom en utökad frisläppningsformulering; förlänga den till en pediatrisk lösning; till och med att skjuta upp lanseringen av generikerna med lagliga och eventuellt inte så lagliga erbjudanden; och gammaldags lägre priser.

Fakta om rapportdetaljer där topp 100 varumärkes-RX-läkemedel görs avslöjade

De kan också mycket mer uppfinningsvis bygga en ny formulering genom att dela den ursprungligen upphovsrättsskyddade medicinens racemiska kombination och leta efter godkännande av den extra energiska enantiomeren (E. g., esomeprazol och omeprazol, såväl som citalopram och även escitalopram). 104 Patentförlängningsförfarandet har tvivlar och har faktiskt kallats ”ständigtGreying.”105 När licenstiden oåterkalleligt tar ut de vanliga rivalerna har för närvarande hjälpt ett år att få sina generiska former godkända för att se till att de träffar apoteken så snabbt som lagligt möjligt.

Om en generisk producent har stora farmako-ekonomer såväl som följer hur recept på det egenutvecklade läkemedlet sprids mellan länder, områden och indikationer, använder de många affärer som är inriktade på att tillhandahålla dessa typer av information om receptbelagda mediciner, därefter efter det Det kommer att förstå vilka mediciner som gör betydande vinst för sina utvecklare.

Om den har produktionsvolymen att förhandla om distributionen av många vanliga föremål på så snart som med de enorma köparna, kommer den att behöva mata denna stora utrustning med nya föremål, det vill säga med helt nya generiker att göra såväl som till erbjudande. I konkurrenter med de olika andra stora generiska tillverkarna måste den tillhandahålla sina produkter omedelbart och billigt.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *